2009-03-31
 22:09:14

mensvärk

kom inte på en bättre rubrik! hihi, nu är de tisdag för er som inte vet. och de betyder ingen sovmorgon i dag! men i mon haha ^^ så sinnesgütt mina vänner. började med svenska i dag och nu har jag bestämt låt iaf, loosing you tog jag, va i bibblan med jeppy o sugsnopp (:O) och letade info, fanns ju INTE på tok för mkt om dom jag ska ha iaf, dead by april hehe, men de går nog bra ändå .kyss. efter de hade vi matte o fan vad jag jobbade asså seriöst fan haha..ovanligt.. efter de vart de två timmar rast eller va de e vi har, lång e den rasten iaf, så stack ner på stan med grabbsen, köpte godis eller jag och jeppy gjorde de sen stack vi till helges och spelade lite där haha ;). efter skuulan skulle jag ner på stan igen, med jeppy, gick ner med anna olivia elli och pontus(fast han stack sen) då ringde nicklaZ o frågade om jag skulle hänka till gemla höhöh, jaa de gjorde jag dissade jeppy (flåt) träffade ronja ellen och malin, mos som är gott på dom :) kom hem vid åttatiden typ, på torsdag ska jag och jesper ner och söka sommarjobb! yay, haha hoppas de finns ngt, måste fan ha... har ont i min tand nu,(anna!) vet inte varför? nu orkar ja inte skriva mer, puzzy
2009-03-29
 14:53:48

gütt mos

ja, gütt mos som sagt hähähähähäh, i går så gjorde jag intrång på en tjejkväll ahahd de va kul, haha men de roligaste va fan när jag och emma väntade på bussen haha de förgyllde hela dagen ffs! ahha, så kul, vid stod vi busshållplatsen och typ två till, och de vart ovanligt tyst ute haha, så mittemot så hör man någon ropa med världens menlösaste röst, "stana, hallå vänta! Men stanna då!" haha de va en stackars tjej som sprang efter en bil som körde i typ 3km/h haha, såg så kul ut och sen stannade bilen och så kom hon ifatt men då började den köra igen hahaha! skrattade i typ 5 min och forsatte när vi satt på bussen hahaha, sen bytte vi buss i stan, och när vi skulle av råkade jag trycka fel så vi stannade en hållplats tidigare så vi satt kvar och de va helt tyst i bussen haha och den bara stog där och typ väntade på att ngn skulle gå av i typ 2 min hahahahaha så fult, alla kollade xD. Vi kollade film och drack lite tia lusso haha, sen kom stark och hämtade mig och emma haha så kul att åka med honom, emma är ju så jävla rädd hela tiden, (han kör som en idiot ibland och han är rally förare för er som inte vet) så emma satt och höll min hand hela vägen typ xD, mes fan! haha, och så satt vi och sjöng lite. Nu har jag tankat lite filmer eller aa tre stycken ska nog glo på dom ikv om jag pallar hähäh, puzzzZ.

HAHAHA PÅ BILDEN!! FATTAR INTE
HUR JAG KAN BLI SÅ SÖT IBLAND?
(PUSS PÅ ELLENS GLAS!)



2009-03-26
 20:35:10

failure 90% tårar & blod

Freeeedag, så fucking trött just nu, har inte vatt så trött på länge, inte efter skolan iaf, dissade t.o.m stan i dag haha, skulle gått med jesper o sutnopp men de pallade jag inte så, (sorry dudes). Nu är Failure äntligen klar! haha så seriös och bra är den! haha ta dig tid och sen den ffs!

2009-03-25
 15:27:17

ljudljudljud

sitter på vår ljudlektion och gör ingeting, för jag är klar med vår reklam haha så frågade jag vår lärare Classe vad ja ska göra, så tänkte jag han skulle säga att jag kunde få gå hem...men nej hahah han gav mig ett nytt arbete att skapa en atmosvär...yay hahha så är klar med de nu också och då sa han att jag kunde göra en till om jag ville ja ba; mm... haha så nu sitter jag här ...ensam och rädd...ska nog gå och fråga om jag inte kan får gå hem nu ist för bara sitta här! puzzzZ.


2009-03-22
 18:02:08

Ηξsτ...

hähähäst. sanningens ögonblick i kväll! så sjukt kul ju! Måndag i mon, yey, nej. hehe, fast måndagar går fett fort egentligen med tanke på att de ska vara vår längsta dag..Jag ska iaf vara med på idrotten i mon haha, var typ tre gånger sen sist ^^, ha inte mycket att skriva i dag så detta får helt enkelt duga.. puzZ?

2009-03-20
 18:31:40

fredag♥

åh, stannade hemma i dag för jag var så cp trött och pallade inte idrottsdag heller, har fan dåligt samvete haha, typ första gången jag skolkar om man inte räknar med TC för de var ju bara spårat ^^, vaknade vid halv tolv sen efter jag lagt mig igen, fett skönt men hade ändå velat gå på första lektion haha, ska bli jävligt skönt med lite helg nu iaf, och dessutom är de inte så långt kvar till lovet heller! yeah! ska dra till nicke nu om en stund också ska bara duscha lajte.

Var hos nicke i typ en halv timme, sen stack vi hem till mig och då kom ellen och då¨drog vi ut till Gemla haha.  Ellen är i duschen nu...ensam...naken...hon ropar snart på mig nu.. jag är rädd. Ne nu räcker de.. *damp*. i mon träffar jag malin!! inte mycket som händer ikv annars iaf, fast pallar nog ändå inte haha, puzzZ
2009-03-19
 22:04:39

earth hour

okej detta är något påhitt någon har hittat på men jag tycker faktiskt de är rätt fett ändå. man ska släcka sina lamor och allt som drar el den 28 Mars 20:30 - 21:30.dom ska tydligen släcka  ner hela  globen och Eifell tornet! de är fett!  haha! så släck era lampor på lördag!

2009-03-19
 16:40:47

celsius

äntligen hemma från skolan!! haha, pallade verkligen inte i dag, gick upp och åt frukost men sen bestämde jag mig för att stanna hemma, så jag gick in och la mig igen, låg i typ en minut sen bet jag i hop och klädde på mig och stack till skolan hehe, kom en kvart försent men bättre sent än aldrig! . Det var inte så drygt i skolan heller, till och med matten gick rätt fort haha, så kul, sitter vid ett bord med frida och carol och vi behöver typ hjälp hela tiden, så fort han hjälpt alla och gått så behöver ngn hjälp igen och när han är klar med "den" så behöver ngn annan av oss hjälp haha! så kul. Började redigera på den kommande filmen i dag också, lite fails vart de ju haha men skit i de va fan! Och nu sitter jag här hemma och vill göra ngt plus att jag borde börja söka fucking sommar jobb... har skrivit CV men pallar inte springa runt och maila o skit ^^,  abababababababababba *damp* vill ha godis också, I morgon ska vi ha idrottsdag från klockan 12 till halv fyra...! orka, okej ibland är de kul men oftast inte hehe, behöver iaf inte va ombytta och de är ju skönt, eller? saknar malin också.



SMP - Kungsmad
det visade sig att någon hade tuttat på en sopsäck och salschemanen på alla dörrar. Polisen misstänker mordbrand.
2009-03-18
 19:24:37

hahaha

bajs. inte mycket att säga om dagen, men den har väl vatt okej i guess hehe, va med nicke efter skolan och vi fixade en über seriös blogg till honom haha xD, den är mycket, mycket deep... om ni vill se så finns den länkad i menyn som "nicke" bland "vänner" hehe, skit fin design också som jag fixat ^^, De hade brunnit på skolan i dag igen haha, typ 2 veckor sen sist, och denna gången var jag också hemma när de brann hehe, de va ngn som tänt på på typ 3 ställen..hur fan pallar dom/den? ska dom bränna ner skolan så gör de ordentligt ffs! haha nej gör de inte.. :) hah, ska duscha nu puzzzZ

p.s, har fått höra i dag att jag har väldigt många "xD" gubbar i mina inlägg, pffft! så nu har jag infogat smiley ikoner ist! hoppas du blir nöjd, (du vet vem du är)   
2009-03-16
 19:48:37

freakin monay

åkej, måndag igen, fan vad helgerna ska gå fort! haha xD, denna måndagen började helt klart bättre än förra haha åh fyfan^^, dissade idrotten i dag för att ja, jag pallar bara inte xD så jävla tråkigt bara haha men ska börja va med igen...hehe slappa iaf gå runt sjön och de a ju bra (Y) fick hjälpa till lite ist med jesper och adam som inte heller var ombytta! jag blir så förbannad...ne de blir jag inte. efter idrott hade vi matte, kom försent eftersom vi bara har en halvtimme på oss att både duscha efter idrotten och äta, men jag va ju inte med men de va pizza i skolan i dag så de tog lite extra tid haha, kärleks vecka på k-mad denna vecka så de ska i stort sätt bara va god mat! yay! första gången fan xD kom i alla fall i håg penna till matten i dag så min lärare slapp spåra på mig igen, kommer inte i håg om jag skrivit ngt inlägg om de men min matte lärare spårade på mig för jag glömde penna förra veckan haha xD, dissade också estiska i dag haha, ville inte redovisa inför hela jävla gruppen så de var därför! haha, men jesper lämnade in mina papper åt mig, (tack jeppyplutten) xD ahah, hatar att sittan inför en hel klass så, svimmar fan. förra veckan när jag skulle gjort de så satt all i en jävla båge och den som redovisade framför all i mitten xD, cp fan, haha, men iaf hoppas bara nu att Per inte säger att jag ska redovisa de nästa måndag haha xD, då dör jag. efter skolan så har jaga bara varit hemma, för jag pallade inte göra ngt haha, har ätit fett med choklad och spelat gameboy xD haha, så patetiskt men kul! haha, så nu sitter jag här och gör inte mycket haha, ont i huvet har jag också! hej svej alla!


bilder från helgeshåla's hemsida! status as in hell!
pontus,jag,malin,jesper
2009-03-15
 20:23:34

wiiii

shuu brush, helgen har gått fett fort hehe ^^, tråkigt, hatar måndagar, ska ha gjort min musik uppsats i morgon men har inte börjat ennu ^^ men ska se till o göra de...om jag pallar xD haha, men funderar fan på att skita i musiken i mon för vill inte redovis inför alla, fan, hatar sånt hah, får skylla på att jag ska till sjukan elle ngt. i lördags hände inte särskilt mycket, vart ute hoss ellen och martin med nicke en stund, hehe i typ en halvtimme men ändå de va väl kul ^^ haha, senare på kvällen stack vi till stark och spelade wii hela kvällen med josse och stark haha och btw så ägde jag dom alla. träffat malin i dag också de va mys, bra att vi kunde snacka lite iaf :). Senare nu på kvällen  kollade vi på typ "jeepers creepers"  hos ellen. haha den va ful xD och nu sitter jag här och borde egentligen börja med skiten till musiken nu. peace ut.

2009-03-14
 20:08:20

sköna låtar





1. n.e.r.d  - Sooner or later
2. Queen - I was born to love you
3. Rise Against - Behind Closed Doors

(hade inget intressant att skriva så fick bli lite go musik ist)

2009-03-13
 10:30:09

lithium

shuu, dissade skolan i dag för att jag pallar inte skriva vf haha xD men iaf, jag sket i den, första gången på gymnasiet hehe, men jag hade faktiskt en anledning! ringde och sjukanmälde mig :), hehe somnade om sen så sjukt skönt haha, sen nu vaknade ja för en stund sen, klockan e typ kvart över tio, så har messat Nicke och frågat om han vill följa med mig för jag tänkte jag att ja ska klippa mig ;O de börjar ju bli daxs nu xD hehe, men de ville han så ska dra ner till stan snart, resten av denna veckan har de inte hänt speciellt mycket :P, dagarna har bara varit sega, men tror de är eftersom som jag har haft lov i nästan tre veckor ^^, men de rättar väl till sig snart hoppas jag, hatar fan att va trött på mogonen! :'( xD. I går vart jag ute hos ellen en liten stund de vart myZz, de va ju senast i helgen vi sågs haha xD (bussen <3), nä men iaf haha, har börjat med en as najs och bluuudig film i skolan nu också haha! kmr bli feting najs! och den ska ut på youtube! men laddar upp den i ett inlägg också ska ni se ! :D hihi, och i dag så ville jag egentligen inte vara hemma heller :@ för vi skulle tydligen hålla på med OB pruduktionen idag, o de e faktiskt kul! (Y) hehe, och efter de har vi svenska o då skulle vi se "hata göteborg" den är ju så jävla kul haha xD, ska skriva en recesion av den sen med, men de gör inget att jag missar filmen så för jag har ju ändå sett den typ 1000 ggr ^^. Inget särskilt händer i helgen heller, får se vad som kommer upp ^^. jalla bajs!!




bilder från inspelningen



feting skön låt. Nirvana <3 ^^
2009-03-11
 17:42:40

pannkaka

2009-03-10
 19:57:35

m♥lin

2009-03-09
 16:59:03

skit dag, sommar?

ja, skit, dagen har fan varit bajs, haha fan inte haft sån jävla otur på ett bra tag asså, dagen börjar med att jag går upp en timme förtidigt och märker de inte förrens typ en timme efter, och jag var fett trött o de är min ända sovmorgon! åh! haha, men iaf, va skit trött verkligen :(, bhöhö, sen så hade jag typ inga kläder fan haha allt låg i tvätten xD, så de blev lite jobbigt de också xD, haha, sen går jag och josse ner till bussen och då blir jag nödig!!! hahahahaha, så jävla jobbigt ju hahah, usch fifän, xD, men iaf, sen när jag sitter på bussen kommer jag på att jag glömt min engelska bok, matte bok och idrotts kläder som jag verkligen skulle behövt i dag, 30 sekunder efter de, när jag precis har börjat smälta de så kissar jag ner mig. ne skoja ba, men ja kommer på att ja glömde mina fucking nycklar också! åh!! haha, så har gått med jackan på mig hela dagen, kunde lagt den i någons skåp men de pallade ja inte, frös ändå så ;), haha, och på idrotten sen då får jag gå till simmhallen bara för ja inte hade kläder med mig, men jag viktor och jesper tog bussen haha, hoppade på Rottne bussen till stan, gick där i från till simmhallen, sen tog vi bussen där i från, linje 7 btw, ner till stan, och i stan bytte vi till femman och åkte till kungsmad, gütt dåe, haha, men de roliga va att sally kom typ en minut efter oss och hon hade gått, haha så vi tjänade ingen tid på de egentligen men iaf haha :), sen skulle vi käka och de var fisk (för ovanlighetens skull) nån äcklig jävla fisk med så jag åt bara potatis o en jävla massa sallad hehe, sen vart de dax för matte! yay!.... nej, men ändå, hade inga böcker så fick låna, och fick dessutom reda på att jag har en ig varning! haha (Y), plus att jag hade läxa ja skulle gjort med, en sida i boken, haft tre veckor på mig, men inte gjort de :), brrra, ja hatar fan matte! och sen hade vi estetisk och de gick väl bra där i guess men hade inte gjort läxan vi skulle gjort där heller, också tre veckor på mig haha, puss på de.. så ska göra den tills nästa måndag, ska nog skriva om michael jacksson eftersom de finns så mycket om han haha, aa men de var väl min otroligt roliga dag dåe, pussss. men btw vill jag ha sommar nu! supa-sola-bada-softa



oförglömig helg  ♥  sommarn 08 -
jag, malin, emma, ellen, erik, thim, nicke, andrea, nina, erika, adam
2009-03-08
 22:11:07

ibland kräks jag

jag vet. blääää
2009-03-08
 16:39:47

kräk

heheheeeey, okej, lördagen då, hah, de blev verkligen inte som man tänkt sig de kan jag ju säga haha, men de betyder inte att de blev dåligt, de va förfest hos ellen, de va mys, men de blev nog lite för mycket att dricka, haha, på förfesten lixsom xD haha, men jag va inte ensam iaf, tack emma! xD, sen stack vi ner till stan för vi skulle på sports, men de va ju fan blåstest och jag fick kolla min halt haha, så vi fick iaf inte komma in, men vi hade kul ändå, bussresan in till stan btw va ju rätt kul... haha fyfan. (ironisk) hehe men iaf, vi sprang omkring lite överallt och hade kul, haha, vi åt pizza på excelle sen stack vi till bishoparms, haha så jävla kul at vi kom in där xD, dom bara öppnade dörrarna åt oss utan att ens titta haha, kände mig gammal :( haha xD, så jävla illa bara att vi försökte gå in på oléo och sports 18 också men de gick inte, så kommer vi in på bshop av alla jävla ställen, de stället som suger, de va typ 40 åringar där va fan xD, ahah, och fett dyrt så vi köpte inget xD, fick iaf 1 ny vän, eller aa iaf på bshop.haha, men de va en kul kväll iaf xD haha, puss på den,
 
ny design också ju! haha, hade inget att göra, så jag ock malin fixade till den tsm! hehe, tycks? ;)
2009-03-06
 16:18:48

just fukkin shoot me

i dag var jag fan så trött att ja inte kommer i håg när jag var tröttare haha, jag somnade när jag satt och åt frukost, inte okej fan, haha :P, tänkte fan skita i skolan i dag men de gjorde jag inteför jag är duktig liten barn, hehe, i skolan sen så skulle vi bränna dvd:er från beställningarna efter rugbyn i apu:n typ halva klassen var borta kändes de som, och adam va borta, o de är han som hade mejlat våra gubbar och hade papprena, så jag fick göra om de själv, haha, fast de va inte jobbigt så de gjorde inte så mycket, efter de hade vi studie besök på svt på tbg, kul och något intressant hehe :P, sen åkte vi till baka till skolan, kändes onödigt för mig, eftersom jag bor på teleborg (för er som inte vet) att åka tillbaka till skolan, och ennu mer onödigt att jag  ändå inte hade nått o göra när ja kom tillbaka, så jag satt och tittade på de andra haha xD, i dag blev jag fett irreterad på björn också, (lärare) hehe, orka inte förklara varför men han  är jobbig och stressig hela tiden och säger massa saker sen ändrar på sig, t.e.x, en gång bad han alla samlas vid bordet i studio 1 för han skulle snacka med oss, sen satt vi där i typ 15 min och väntade på han medans han sprang o gjorde massa annat skit, sen när han kom skällde han typ på oss och undrade varför vi inte plockat undan, åh, haha blir cp, inte ensam
heller vet jag haha :P, så i dag blev ja  lite sur xD, hehe, efter skolan träffade jag emma, så hon och ramona gick med mig till bussen i stan, så åkte jag hem, o nu sitter jag här, inte  säker på vad som händer i kväll, men hoppas på nått kul iaf ^^, ont i huvudet har jag också!:'( hej svej!

2009-03-04
 18:58:34

hallåo

shoho, har fixat lite här på bloggen i dag som ni ser ^^, ny header bla. hehe, diggar den, den har stil lixsom, ahaha :D, i mon ska jag till skolan, för första gången på  denna vecken ;) hehe så jävla slappt! älska ftv :D haha, och har frt apu så kommer inte bli jobbigt heller, endast skit kul som alltid haha :), pussy's på de :) hihi, vart  nere på stan i dag med jesper och pontus, jag köpte inget förutom godis på hemma- kväll haha, fetto, träffade anne där eftersom hon har praktik där ;) hehe de va kul (Y) haha xD, efter de lunkade vi omkring lite, pontus hade med sig typ 1600 kr eller nått och han hade inte en spänn kvar efter typ en timme haha ;) vill köpa ny piercing, ska köra på en ring med taggar, så fett najs, vene när ja köper dne bara haha, käka pizza på jaXX också, fett gott haha, hawaii med mildkebab sås (L) höhöh FETT<3 sen vid 6 stack jag hem, och fixade lite här som sagt ehhe, och ni sitter jag här och skriver xD hehe, puZz
2009-03-02
 19:24:51

apu ftv08

shohooooo, APU:n har verkligen vatt skiiiiiiiit kul hahah så jävla kul bara!!
haha, skit kul och göra massa grejer och eftersom vi hade varanan timmes
pass så kunde ju vår grupp inte låta bli att cp loss :D haha, (de fingrar vi på)
hahaha :D cpcpcpcpcp, skit kul att filma och allt också, kul att de sändes
live både i tv & på intenet hehe, tur man inte gjorde bort sig...för mycket
hihih, de enda dåliga var väl typ att de var samma mat dag 2 som dag 1 haha
fasst mycket godare på dag två :O 8-) haha, köttfärsås och spaghetti vart de!
aja, inte mycket mer att skriva nu :) haha, puzZz-y