2009-07-30
 11:59:11

30-07-09 ha-ha

hoho, kvällen hos Viktor i går va rätt lyckad, de enda va väl på ditvägen att Jesper och Andreas fick vänta ett bra tag på att vi kom, men de va inte mitt fel! haha, men iaf, hände inget särskilt allt va chill och så typ fulade mig med Erika, Ellan och Fälle haha de va skoj :), lyckades och göra två nya tatueringar hos Viktor, de blev en streckgubbe på handleden och en "vänskapsplutt" på benete, Jesper, Andreas och viktor gjorde en likadan haha spårat va fan. Tur att mamma inte blev asförbannad iaf, hon sa typ bara att jag fick skylla mig själv och att den kommer sitta där hela livet bla, bla, sen sa hon att jag inte får göra fler xD.

I dag ska jag i väg till mormor och fira henne och mig så ska käka fett med kakor :G. Efter de ska jag träffa Jesper och Andreas sen på kvällens ka vi nog dra till Viktor igen, men nu ska jag käka något sen ta mig en duch hoho.
pussY

(bild på tatueringen kommer)
2009-07-29
 19:23:06

29-07-09 tagga!

Sitter hemma hos Erika på teleborg just nu, hon håller på att fixa sig, vi taggar inför fest i sandsbro hos Viktor i kväll. Ska cykla om typ en timme då möter vi jeppy vid "Mat öppet" sen drar vi till Viktor, jag och Erika satsar på att fula sönder oss i kväll haha!
pusSS
2009-07-28
 22:22:43

28-07-09 hola



hola hola, i förgår så lekte jag med Ellen, drog ner på stan med Emma och skulle kolla jacka men den fanns inte (fuck också) efter de så stack vi hem till Ellens papi, vi satt där och chillade lite bara, sen så skulle jag käka hos Josse och stark så då kom dom och hämtade mig och vi åkte och handlade mat, de blev kebab med pitabröd och pommes, mums. efter de åkte jag tillbaka till ellen och då drog vi hem till juhlinne och träffade Erika där också vi drog till ica och köpte godis, sen blev de beck och efter det stack jag hem.

I dag vaknade jag vid elva, gjorde mig i ordning och sånt sen stack jag till bågen och mötte upp erika, vi drog till stan, vi gick faktiskt! haha, Unkas var också med, vi fikade på skåres med Ellan och Fälle, satt där i någon timme och snackade sen gick vi hem igen till Erika och käkade, kollade lite på film sen drog jag hem, nu sitter jag här och glor men de är skönt att va hemma lite ändå. I morgon så ska jag leka med Erika, Viktor och Jesper, vet inte riktig vad vi ska hitta på men de löser sig nog, senare på kvällen blirre lite party hemma hos Viktor. och på torsdag så ska jag till mormor för att träffa släkten, vi ska fira mig och mormor som fyller år nu - 30 & 31. Fredag blir det nog också lite fest men resten av helgen vet jag inte, får se vad som händer!
puss

(orkade inte kolla ev. stavfel så ni får ursäkta)
2009-07-27
 13:06:45

27-07-09 gta

Yo, Ska ner på Stan om en stund med Emma, jag ska nog köpa en jacka jag kollat på, inte helt hundra på att jag köper den men får se, Efter de ska jag bort till Ellen och snacka lite med henne eftersom hon är hos sin papi sen så får jag väl se vad som händer under dagen hehe, fick min legitimation i dag också, kan ju säga så mycket som att på bilden ser jag död ut och ser verkligen inte ut som jag, tycker jag själv då men men, hur många ser bra ut på sina legg ? Har för övrigt fastnat hårt för gta igen, sjukt kul spel ;).
puz
2009-07-26
 23:59:33

Bra eller Herpes



fråga mig inte vad jag fick för ryck men de här kan bli kul, tänkte man kan sammanfatta veckan med ett bra och ett herpes haha, de låter väl kul... ne men bloggen blir så tråkig när man bara skriver om sina dagar hela tiden (tycker jag) så detta är vad jag kan åtstakomma med för tillfället ;D

Veckans bra
Är att Apple kanske ska börja tillverka touchscreen datorer! haha fatta fett? lätt att man ska köpa en sån sen isf..(om man har råd)
http://www.youtube.com/watch?v=Jde4xlmDnfA

Veckans Herpes
är de tråkiga jävla vädret som dessutom ser ut att hålla i sig.. va fan hände med sommarn? Jag vill ha sol och 30grader i skuggen och de är nu!
http://www.smhi.se/cmp/jsp/polopoly.jsp?d=5236&l=sv
2009-07-26
 23:40:02

26-07-09 wah

oh, its been a wile...igen hehe, men har inte pallar/haft tid att blogga bara, men nu är jag här, inte mycket har hänt, har vatt med Nicke typ hela helgen, vi hade ju inte träffats på ett bra tag asså, typ en månad, inte likt oss, men vi har umgåtts nu iaf, och i går åt jag mc donalds två ggr i rad, hejja! haha men de är ju så sjukt gott, big tasty <3 kommer verkligen inte på något mer att skriva nu så detta får duga för nu ;)
puss
2009-07-22
 21:18:57

22-07-09 palla?!

I måndags träffade jag Emma på kvällen, innan de hade jag bara drygat hemma i soffan och kollat Svensson Svensson, de är sjukt kul men i alla fall, när jag träffade Emma drog vi till solariumet och när vi gick ut där i från hittade vi tre "MER" i en sån där automat, dom bara låd där och sken och de kom änglamusik, ne men vi tog dom i alla fall haha, efter de drog vi ut och joggade elljusspåret, tre varv, två av dom i ösregn, fett skönt vare.

Tisdagen var också fett dryg i början, ängade i stort sett hela eftermiddagen åt att försöka fixa dricka eftersom de vart fest hos fälle, tillslut så löste de sig, fick köpa några av jesper, thank god for jesper! hade stört kul hos fälle i alla fall, många kul människor (några dåliga) hehe, gjorde bort mig med jesper och viktor, sjukt kul, cyklade hem med Juhlinne och Sasha, va hemma vid typ tre sen somnade jag direkt.

I dag så vaknade jag upp vid två tiden med en lätt bakfylla som försvann efter att jag duschat och gjort mig i ordning, vid fyra tog jag bussen med ellen in till stan sen till Gemla, vi fikade lite och käkade, sen gjorde vi inte så mycket mer, tog bussen hem vid åtta och nu så sitter jag här och vet inte vad jag vill göra xD, pallar inte dra ut men vill inte bara sitta vid datan resten av kvällen heller - jorden går under.

Fick i dag reda på att någon gång efter jag gått från fälle så hade några snott, en elgitarr, en förstärkare och en mobil, tror de va fler grejer dock, blir så sur, pallar inte att folk ska gå och sno? åh! de va ju inga direkt billiga saker heller... De var väl de jag hade och skriva för nu ;).
puzZ


lite random bilder - enjoy.
(upplösningen blev crazy på a few :O)

2009-07-21
 17:39:46

21-07-09 humor

asså de är seriöst humor när de är som bäst hahahah xD

2009-07-21
 00:37:57

21-07-09 hmm

så, då har jag pillat lite till hehe, är inte klar ännu heller men ska fortsätta i mon :).
puss



så här borde de se ut, gör de inte de så skriv gärna, ser inte lika dant ut
på allas datorer om man inte gör helt rätt men hoppas på att jag gjort de.
2009-07-20
 18:34:37

20-07-09 FIXAR!

Fixar lite här med bloggen som ni kanske ser, ej klar! hinner inte mer just nu, fixar färdigt det i kväll!
puss


2009-07-19
 22:56:01

19-07-07 hest

I dag har det inte hänt allt för mycket alltså, vaknade vid elva tiden och tog de bara jävligt lungt, vid typ ett kan nog klockan vart så sms:ad nicke och frågade om jag ville följa med bort till stark och josse på en fika, och ja, fika, de tackar ju inte jag nej till, så jag gjorde mig i ordning och drog dit, åt chokladbollar, sånna kex med choklad på och glass! efter detta träffade jag Emma vi drog ut och sprang, två varv runt eljusspåret! hejja! haha, ska ut och springa i morgon och på tisdag också. Har snackat lite om att dra till Öland vecka 31, och de kan ju bli kul haha, men får se hur de blir med de.
puzz
2009-07-18
 15:01:23

18-07-09 Liseberg

tjoo, Vaknade för en liten stunde sen, klockan kvart över ett. Är sjukt seg i huvudet, kom hem i går vid typ klockan tre tror jag, men fan vad kul de va, så tråkigt att klockan går så jävla fort också och sen var de rätt mycket kö också men de blev mindre fram mot kvällen så de va inte så farligt. Var inne på universeum en stund innan vi gick in på Liseberg, de va också roligt hihi, Åkte också den nya karusellen på Liseberg, "shangai" tror jag dne hette, den va inte så tråkig som alla säger, den va rätt kul men kunde ju gått lite fortare, men annars så va allt fett lyckat :).

I dag blir de nog att dra på lite fest, och i morgon blir de förmodligen Halmstad men inte säkert eftersom de mesta krabbar nu så får se hur de blir med de.
puss


2009-07-16
 13:56:55

16-07-09 omg bird

I dag när jag vaknade gick jag upp och tog min morgoncigg som vanligt, när jag satt där på balkongen och rökte, var nästan klar så hör jag en duns, någonting som dunsar i granens inglasade balkong, de va en fågel som flög in i fönstrerna, den flög mot träden och satte sig där i men tre sekunder senare trillar den ner på marken och hoppar omkring som ett sär, hemskt. men hur hemskt de än låter så va de lite komiskt också xD, tror fåglen klarade sig dock för den va inte kvar under trädet när jag gick ut och rökte senare och de va inga fjädrar runtomkring som de hade varit om någon katt tagit den.

Liseberg i mon då! feting taggad nu haha :D
puss
2009-07-15
 22:43:39

15-07-09 shades

I dag vaknade jag vid nio, jag gjorde mig i ordning sen tog jag bussen ner till stan och träffade Ellen så gick vi runt lite på stan, vi köpte shutter shades på "woodoland" haha så feting najs ju, efter stan drog vi till Gemla, käkade pizza (:G) och spelade lite super mario x), senare mot kvällen drog vi och badade med Malin och efter de drog jag hem hehe, de va min dag i korthet :),
pusssssss



feting najs asså ;)
2009-07-14
 15:21:21

14-07-09 segt

aow, fett seg i dag, vaknade hemma oss Ellen i dag vid typ tio, gick upp och tog en cigg, sen när jag kom in igen och la mig så hörde jag Ellen ba; "hee-he" haha ;) vi käkade och gjorde oss i ordning sen skjutsade hon hem mig, När jag kom hem så käkade jag hamburgare med pommes och tzatsiki åhhh! mummmms, haha, sen nu sitter jag här och väntar på att nicke ska komma, vi har nog inte setts på typ 3 veckor, hehe lite senare ikv ska jag nog träffa viktor och kanske glo film eller något med lite folk, inget bestämt ännu men vi får se vad som händer,

I morgon blir de förmodligen stan en stund med Ellen, ska köpa nya solglasögon eftersom mina blivit snodda/borttappade på en fest :(, hehe, torsdag händer inget särksilt, på fredag förmodligen fest och sen på lördagen drar jag till liseberg, fett nice, och till sist så på söndag blir de nog Halmstad med Erika och Malin.
puZzZ
2009-07-13
 20:23:06

13-07-09 boooom

yo to the flow, Först i dag stack jag och fixade min legitimation haha, btw så äger bildenxD, hoppas dom tar den vilket dom säkert inte gör efter som poliser inte har någon humor men iaf, efter detta tog jag bussen ut till Erika och Viktor, vi stack och badade, så sjukt jävla kallt var de, de gjorde typ ont haha, Efter detta drog vi hem till Erika och drack varm oboy och tittade på Peter Pan hihihihohoho, sen var de meningen att vi skulle käka pizza men så blev de inte, de var en lapp vid dörren på pizzerian att dem öppnar igen vid 16.00 men vi satt där till halv fem sen tröttnade vi coh gick till macken för att köpa godis ist, sen käkade vi hemma hos Erika, stuvade mackaroner och kött, mums :G. Tog bussen till stan tillsammans med viggan vid halv sju, sen stack jag hem och nu väntar jag på att klockan ska bli nio för då drar jag och möter Ellen och följer med henne hem och sover där haha :D, puss

viktors min to die for haha<3


2009-07-12
 12:15:01

12-07-09 tåren i ögat

haha på rubriken, men serry de här är ledsamt, ska skriva om sista dagen på jobbis som va nu i fredags, dagen gick väl rätt fort, när jag had sagt hej då till all personal och dom kramat mig och gett mig tofifee(stavning?) så gick jag till favorit tanten och skulle säga hej då, hon är för övrigt helt klar i huvet hon har en muskelsjukdom och ingen allvarligare demens, men iaf, så sa jag att jag skulle sluta nu och att jag inte kommer tillbaka, så sa hon:

-De kommer bli så tomt utan dig.

-Men jag kanske kommer tillbaka nästa år.

-ja, om jag lever då.

-hehe men de gör du nog.

-jag är ju här för att dö..

Så jävla sad :(. Ska fan söka dit nästa år, dom sa ju bara bra saker om mig! och jag trivdes fett bra.


I går så stack jag och Emma ut till Ellen på kvällen, så kul en grej, när vi va på väg ner till stan (fick skjuts av Roy) så messade Jesper mig, han va med Erika i stan hehe, sen när jag och Emma kom till stan så sa jag att vi skulle gå och kolla om dom satt där, så gjorde dom de haha, fan vad förvånade dom blev hihihih så busigt ;), men de va kul iaf. När vi va hos Ellen va de meningen att vi skulle bada men när vi väl va framme vid badplatsen va vattnet så sjukt jävla kallt så vi sket i de (förutom malin som hoppade i, haha cp) Börjar för övrigt bli sjukt trött på vädret, vill ha fucking sommar jao!

Har seriösa doubts på designen, den håller inte längre det är dags att renovera haha, men har inga idéer alls, help me?

omg, vaddå goosebumps?



puz
2009-07-09
 21:52:58

09-07-09 workout

hoho kom precis ut ur duschen, har duschat av mig alla lager med svett efter att jag sprungit nästan en halv mil! muhaha, Jag och Emma bestämde oss för att göra detta i går hehe skit skönt vare. I dag va jobbet ganska drygt, fick sitta och snacka med en gubbe i 1 & ½ timme för att han skulle lugna ner sig, sen var de lunch och sen efter de fans där inget och göra så gick mest fram och tillbaka hehe, men i morgon är de sista dagen iaf fett najs :D. När jag loggade in på blogg.se nyss så kom de upp en grej att jag var dagens 9999 besökar kl. 21.40.42,och att jag va med i utlottningen om en plasma tv, men trodde de va reklam så klickade bort de haha sen när jag gick in på blogg.se igen så kom de inget, omg tänk omj ag lixsom typ bara kastade bort en plasma tv haha, eller har ni också fått dne "reklamen" på er blogg ? *hoppas* hehe, nu kom mamma med godis till mig haha gütt nu när jag tränat hahahohoho pusssS



we'r hot cz we flyy
2009-07-08
 18:18:29

08-07-09

tjotjo,I går så blev jag hämtad efter jobbet av Erika och Malin utanför sf, vi åkte ut till gemla och jag hoppade av vid ellen, sen kom de två Femz'ensen igen och sen kom Andrea också. Vi drog och badade men jag bangade faktiskt den här gången, (förstå gången för i år) de åskade, regande och jag skulle ta bussen om en timme ungefär så kändes inte som någon idé.  Sen på kvällen kollade jag på minnesstunden för Michael, riktigt fint va de, många fina tal och sånt, de finsate va nog när Paris (dottern) tog farväl av Michael. De mest irreterande är att ingen visade MJ detta stödet innan när han skulle behövt de, lite sent nu kanske. Somnade ungefär direkt efter de men var ändå asa trött på jobbis, i dag fick jag bädda, städa x2, fixa med maten och mata, efter maten va de helt stil, De va dubbelt så mycket personal mot va de brukar va eftersom de skulle va personal möte men de blev inställt så jag fick gå en halvtimme tidigare i dag, sjukt skönt. Har också köpt en ny mobil som kom i måndags, köpte den pga att min gamla mobil spårade helt, gick inte alltid att skcika sms och sms andra skrev kom inte alltid fram så nu har jag köpt mig en LG ks360. Nu har jag bara två dagar kvar att jobba, så sjukt skönt de ska bli, har ju inte fått något sommarlov ännu, hade ungefär 3 dagars lov om jag minn rätt så de ska bli så najs, Den 17:de drar jag till Liseberg med Älsk, josse och stark, as nice, jag gillar de. Nu i helgen ska jag sova, sova sova, slappa, slappa, slappa men på lördag blir de att dra ut på grillfest hos ellen och ev fest hos Jennie. Men nu har jag inte mycket mer att skriva, hej svej ;) puss

 


2009-07-05
 14:38:57

updaTe :O

japp nu var de ju ett tag sen hehe, men har verkligen inte haft tid att blogga förrens i dag :) hihi, I förrgår va jag iaf och käkade på hong kong med några från klassen, Viktor, Pontus, Frida och Anna :), de va mys hihi, efter de så drog vi hem :), haha precis när jag kom hem och loggade in på msn så skrev viktor att vi skulle dra till Fälle, (hade snackat om de innan men sket i de sen) så vid halv tolv cyklade jag ner till Kungsmad och mötte viktor så cyklade vi till Fälle :), de va la trevligt där hehe ;) cyklade hem vid 2 typ med massa jävla blixtar i stjärten men hann hem innan de va precis över. I går så drog jag ut till erika och va med Malin och henne hoho, vi stekte lite i solen sammtidigt som man hörde att de åskade längre bort hehe kändes cp, men iaf, sen drog vi in och kollade film men så gick strömmen så vi somnade en stund allihoppa haha :) sen när vi vaknat drog vi hem till Malin och käkade, de va gott :G haha, pch efter de spelade vi buzz haha och efter de så drog vi och badade hahah de va faktiskt varmt:), sen cyklade vi hem och kollade på kvarteret skatan och sov :), Och i dag ska jag nog bara va hemma och ta de feting lungt puss :).